23-08-08

Antwerpen danst er(f)goed

"Antwerpen" danste op zaterdag 12 april 2008 niet alleen "er(f)goed", maar danste "erg" goed. Het werd een schitterend spektakel onder leiding van Kris De Smet, Dirk De Coninck en Erik Luypaert.
Alle groepen waren reeds van 's morgens paraat voor de laatste richtlijnen en de 'generale repetitie'.
De leden van VVKB De Karekiet Puurs en hun spitsbroeders van VVKB De Wevers Borgerhout zorgden voor de logistieke ondersteuning.
Zij zorgden voor de tap, de zelfgemaakte soep, de belegde broodjes, het tijdig aantreden van de groepen voor het optreden... en werkten samen met hun respectievelijke echtgenoten, kinderen, familie aan een optimale omgeving voor en opvang van de dansers van de deelnemende groepen.
Gilbert bezorgde ons een serie foto's van het ganse optreden, waarvoor onze welgemeende dank.
Het doet deugd te zien dat meer dan 400 mensen zich belangeloos willen inzetten en hun persoonlijke tijd willen besteden om samen een mooi en groots spektakel te brengen.
 
Onze voorzitter, André Dewitte, zowel als zijn kompanen van de Regie, gingen eindelijk sinds lang opnieuw een rustgevende nacht tegemoet.
De Karekiet en De Wevers brachten samen de Gentse contradans 'La Charle Loraine', die paste in het eerste deel 'Antwerpse Feesten'.
 
 
De burgemeester en de rijke burgerij doen hun intrede ...            
imm017_22 comp
 
imm020_25 comp
We stellen ons op voor La Charle Loraine


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marleen zet de soep klaar voor de dansers
IMG_5870 comp
IMG_5875 comp

IMG_5878 comp

 

IMG_5790 corr comp

IMG_5801 corr

23:01 Gepost door Nicole Van den Eede in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.